Štandardy Lebenski

1. decembra 2022
Apartmány v projekte Lebenski budú vyhotovené v nasledovnom štandarde:
V celom objekte sa bude nachádzať prémiová polyuretánová liata podlaha, ktorá bude nielen v apartmánoch ale aj v spoločných priestoroch a na schodiskách. V interiéroch budú použité vysoko kvalitné hladké sadrové omietky so sadrovou stierkou. Súčasťou mezonetových apartmánov budú exkluzívne drevené obklady stropu. V interiéroch všetkých apartmánov budú prvotriedne bezfalcové dvere s výplňou MDF, ktoré, vďaka skrytým pántom v obložkových zárubniach, poskytnú dokonalý estetický zážitok. Vstupné dvere do apartmánov budú vo vysokej kvalite s ohľadom na bezpečnosť a protipožiarnu ochranu.
Drevo je zárukou tepelnej a zvukovej izolácie, zatiaľ čo hliník je odolný voči poveternostným vplyvom a ľahko sa udržiava. Okrem toho, každý kus dreva má svoju vlastnú textúru, čo znamená, že každé okno je unikátne a elegantne dopĺňa celkový interiér. Apartmány s výhľadom na Popradskú kotlinu budú mať zabezpečené exteriérové tienenie pomocou screenových roliet.
V každom apartmáne bude inštalovaná TV zásuvka spolu so zásuvkou na pripojenie k optickému internetu. Ak prídete na elektromobile, budú vám k dispozícii dve nabíjacie miesta priamo na vlastnom parkovisku apartmánového domu. Výťah bude od renomovaného výrobcu. Prístup do apartmánov bude možné manažovať na diaľku, a to vďaka inteligentným kľučkám.
V kúpeľniach s funkčným a nadčasovým dizajnom použijeme prémiovú sanitu značky Laufen a vysoko kvalitné batérie Grohe. V kúpeľniach bude zaujímavý obklad typu terrazzo. V mezonetových apartmánov bude čerešnička v podobe voľne stojacich vaní z liateho mramoru. Vo väčšine apartmánoch sú štandardom privátne sauny.
Podlahové kúrenie sa postará o rovnomernú teplotu v apartmáne a o príjemný pocit pri dotyku tela s teplou podlahou. Výhodou podlahového kúrenia je aj absencia radiátorových telies, vďaka čomu je priestor estetickejší a praktickejší. Regulácia kúrenia bude ovládaná prostredníctvom termostatov, a to aj na diaľku. Teplo bude pripravované v centrálnej plynovej kotolni objektu.
Na streche bude použitá exkluzívna a vysokokvalitná titánzinková krytina. Tento typ krytiny sa okrem trvácnosti a kvality vyznačuje vysokou estetickou úrovňou. To ho predurčuje na používanie v exkluzívnych horských strediskách po celom svete, Vysoké Tatry nevynímajúc.
Ak budete pivnice používať aj na uskladnenie lyží alebo bicyklov, počítame so zodpovedajúcou elektroinštaláciou, ktorá umožní aj sušenie (lyžiarky) alebo nabíjanie elektrobicyklov.
Pre každý apartmán sú vyhradené parkovacie miesta, ktoré sú už v cene apartmánov.
Máte záujem o informácie k projektu Lebenski z prvej ruky?
Prihláste sa na odber noviniek.